jul..

Känner inte desamma för julen längre. Julen är för mig, barnens dag.. Fick gå undan flera gånger under julafton för att kämpa mot tårarna. Jag orkar inte vara rå stark för andras skull längre. Känns i vissa fall som att andra behöver mer hjälp än jag själv. Tror jag behöver rasa ihop hårt för att orka ta mig ur det här. Bara släppa allt annat och sörja.




<3

Det går inte.. Kom tillbaka :'(
Jag saknar dig så vissa gånger tror jag att jag ska gå sönder.
I vissa fall vill jag gå sönder så jag slipper känna så här!
 
Min fina lilla bebis..
 
 
 
 
</K


Hat.

Ingen ska behöva göra det här!  Leta gravsten till sitt barn.. Jag hatar det. Hatar Hatar Hatar! Vill bara skita i allt. Men det måste göras.. Visserligen kommer den inte ut för ens i April-Maj. Men hellre att den är vald och att det är klart. Än att göra det i panik sen bara för att få en sten. Hittat den klassiska med en nalle.. Eller nej, det finns ingen klassisk! Nej usch..
 
Igår hittades en liten julklapp ute hos Lucas. En liten fin gul räjser bil :) Lucas första <3
hasse som inte kunde vara med på begravningen hade lämnat den. Den får stanna inomhus på Lucas minnesbord tills våren kommer.
 
 
Imorgon kommer Lotta hit. Hon ska hålla mig sällskap medans jag viker om Lucas alla miljoner kläder.
Så slipper jag sitta där själv o gråta.
 
 
<3/K
 
 

BabyLove <3

The Beginning. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
The End. <3
 
Not A Day Goe`s By My BabyLove <3
 
 
 
 

Lucas Begravning.

Vi är samman länkade för evigt. På ett sätt vi själva inte fick välja. Våra hjärtan hör ihop, fast du är på andra sidan. Jag blundar och ser dig springa iväg barfota med dem andra ängla barnen. Du kommer aldrig behöva utstå smärta eller sorg. Nu är ditt ängla liv fyllt av kärlek och värme. Kärleken jag känner till dig mitt barn går inte att beskriva med ord, ingen kommer någonsin förstå.. Jag talar till dig varje dag som om du levde.. I min själ o i mitt hjärta är du i allra högsta grad levande. I varje vind pust kan jag höra änglarna viska ditt namn. Lucas du är så älskad och saknad.. Jag känner en sådan smärta.

Din begravning var vacker. Sorglig med vacker. Hade svårt att förstå att du låg i den lilla kostan framför mig.. Du är så vacker! Du är min förstfödde.. Alla blommor som låg kring din kista, som nu ligger på din grav. Är beviset på hur älskad och saknad du är <3 Jag hörde avlägset när vi satt i kapellet, hur folk grät. Dom grät över att du inte fick leva. Över orättvisan som gud bestämde skulle finnas hos oss.. Jag kan inte hata andra som väntar barn. Det är fel i mina ögon att hata.. Barn är livets svar på allt. Fnns ingen större kärlek i livet. Känner man agg,hat eller avundsjuka över andra så tycker jag synd om er. Efter begravningen satt jag med ena av min sambos, brors tvillingar i min famn. Bara av att hålla nån annans barn gav mig ett lugn.. Kärlek. <3

Mitt hjärta kommer alltid känna en sorg över dig Lucas. Men jag kan inte hata.. Du är det vackraste jag har åstakommit och jag älskar dig mer än mitt eget liv.
Du kommer alltid vara min son, oavsett död eller levande.


Jag Älskar Dig. <3









RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu