Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant.

Ska ha en tjej fest den 4 December. Hör av er om ni vill komma=)



Love/K

if heaven and hell has decided.

Har äntligen fått mina kort från Ifolor. Så nu kan jag bröja med min scrapbook :P

Jag gick för att hämta en penna. EN PENNA! Jag fick inte veta varför eller vad jag gjort fel. Men istället fick jag ett ärr på min kropp. Nu har jag ett minne för livet. Nu vet jag vad du går för. Jag är inte rädd. Det har jag aldrig vart och kommer aldrig bli. Gör mig illa hur mycke du vill. Jag kommer ändå stå på mina upp till slut. Hade jag inte gått dit så hade det aldrig hänt. Men jag får stå ut med din vrede o ilska. Jag får ta smällarna.  Vad gör jag för fel?
This Is My Gates To Hell.

<3/K

ibland måste man slå i botten. för att nå toppen.

Jag förstår inte! Jag blir tokig på det här. De va flera år sen jag va så här mörkrädd. Jag får panik av att bara tänka att jag måste gå till sängen när de är mörkt. Hjärtat slår i 300 när jag väl är framme. Och jag vill gråta.. Jag vill ju inte väcka Lars som ligger o sover så jag får bita ihop. Känns som att någon är hela tiden 2 steg bakom mig i det där jävla mörkret! Jag är så trött på de.  varför kan inte jag få lägga mig i sängen utan o nästan gråta. Jag vill kunna släcka lampan o lugnt bara kunna gå till sängen. Hur ska jag göra!? Jag vet ju att Lars är där. Och nånting annat oxå..

Vad ska jag göra? Ge mig svar någon?



Fuck

Vissa dagar slår det mig som en käft smäll. Jag kan inte andas. Tårarna rinner. O jag tänker på saker som jag inte borde. Dagarna kan gå hur bra som helst! Men dom sena kvällarna sitter jag o gråter för mig själv. Jag får vissa dagar försöka le även fast det sliter i hjärtat i mig. Jag får le o skratta även fast jag helst av allt bara vill försvinna. Vad ska jag göra åt saken. Vi har pratat om det här. Men aldrig ordentligt. Jag vet att det var då. Men det gör så ont bara att veta de.
Hur kan en människa ha förstört mig så mycke!? så han kan slita i mitt förhållande som jag har nu! Jag klankar ner på mig själv.. Allt är mitt fel! Jag orkar inte gråta längre. O som nu så tänker jag att de är bättre att Lars är utan mig. Då slipper ännu en människa mina mardrömmar. Det känns som att jag drar ner Lars när jag är svag. När jag inte orkar stå upp själv. Min ork i kroppen är slut sedan länge. O jag vet inte vad jag ska göra just nu. Allt känns så meningslöst. Och allt är mitt fel. Vi har det perfekt! Vi har det mer än perfekt! Han älskar mig o de vet jag. Han har aldrig vart så här säker.  Men jag orkar inte tänka på henne längre...  Förlåt, men jag orkar inte. Hon har etsat sig fast i huvet på mig. Hon är där hela tiden. O vad vet jag vad som hände? Jag va aldrig där. Den helgen hörde du inte av dig. Förutom på söndag kväll när hon åkt. O den kvällen skulle jag lägga mig i den säng hon sovit i natten innan. Jag kände mig som nått billigt skit som kom när du fiftade på lill fingret. Jag va så äcklad.. De gjorde ont! Men du förstog aldrig hur ont! O ni är bara vänner. Men jag vet ju vad som hände innan de. Har du glömt att jag hängt med i svängarna i snart 5 år? Du hade känslor för mig. Men tog hit henne o du sov bredvid henne. Under samma täcke. Medans jag va 200 meter bort o grät mig till sömns. Du tänkte inte ens tanken på att prata med mig.

Så jag säger gud ge mig styrkan som jag inte själv har. Annars kommer det vackraste jag har i livet förstöras.
Det jag älskar mer än mig själv.

 

<3/K


Ingen kan hjälpa den som inte hjälper sig själv.

Va på Mejk idag o handla lite. Vart ansiktsmask,hårnålar,Nudlar,deo o sen hittade jag min efter längtade Scrapbook! Nu är jag äntligen nöjd! Ska skicka iväg kort nu o så ska jag tillbaka till mejk imorgon med Jenny o handla lite pyssel saker. Ska bli så kul! :)



<3/K

Om en person du talar med inte tycks lyssna,var tålmodig.Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Har nog aldrig sett en sån nervös människa! Jenny flög runt i soffan som om hon hade myror i röva! haha Vi såg på The last house on the left. inte för att den va läskig men jag kan oxå erkänna att jag vart stressad! För man vet ju vad som kommer ske,men man vet bara inte när! Så jag tog lite bilder för att visa nervösa illa Jenny för er! ;)





O hennes tår! Hon "spände" dom när hon vart sååå nervös! ;p haha!


men tack för ikväll Jenny pantalong! Får bli flera:)

<3/K

Vi upphör att Älska oss själva om ingen Älskar Oss.

Vänner. Mina Vänner. Jag hadeinte klarat mig om inte mina vänner stått vid mina sida. Jag håller dom i ett järn grepp. Och jag vet vilka som är mina äkta. O vilka som alltid kommer göra allt i sin makt för mig.

Mor. Jag ville aldrig visa dig hur lågt jag sjunkit.
Men du grät lika mycket som jag gjorde. <3



Maja. Du stog vid min sida genom allt. Ditt namn är tatuerat på min kropp,
likaså i mitt hjärta. Jag Älskar Dig. <3



Felicie. Du va arg, du va glad. O du fanns hela tiden där. Min äldsta o närmaste vän oavsett vad som händer. 11 år med dig. 100 år till. Jag Älskar Dig. <3



Chris. Jag trodde inte vi skulle bli så bra vänner. Men du är en underbar vän. jag kunde be dig om hjälp när som helst o du fanns där. Du är en underbar människa.
jag Älskar Dig Vännen. <3



Linda. Du kom o hjälpte mig mitt i natten, du såg hur förstörd jag va. Du såg vad jag gjort.
Men du stog kvar o hjälpte mig upp.
Jag Älskar Dig. <3



Anki&Madde. Ni gjorde mer än allt!
Ni grävde er in i mitt hjärta när jag kände som mest att jag inte ville släppa in någon.
Jag hoppas o ber för att vi aldrig slits isär.
Och att ni alltid finns kvar.
Jag ÄLSkar Er!. <3<3



Lars. Utan dig hade jag tagit livet av mig.
Du gav mig en anledning till att leva o fortsätta.
Jag lämnar dig aldrig.
Jag Älskar Dig Lars Wikberg.
Min Kärlek. <3<3



Rikard. Du försvann. Men aldrig ur mitt hjärta.
Jag tänker på dig dag som natt.
När jag va som mest ensam.
O jag vill fortfarande veta varför du va tvungen att försvinna.
Jag Sakanr Dig Vännen.
Jag Älskar Dig. <3




Dom Som Fick mig Att Fortsätta Kämpa.

<3/K

Ett Hjärta.

Om jag kunde med ord beskriva hur mycket du betyder. Hur ska jag kunna förklara hur mycket du hjälpt mig. Jag kan inte.. Orden finns bara i mitt huvud. Men jag kan inte få ut dom rätt. Vi går så jävla bra i hand. Vi vet utan att behöva säga. Jag kan avsluta det du börjar. O vice versa.. Du kan mig utantill. Behövs bara en blick och jag kan le resten av dagen. Satt här nyss o tänkte på hur det skulle vara, om inte du o jag fanns. jag fick sluta tänka lika fort som jag börjat. För nånting sånt har aldrig funnits. Du ahr alltid funnits i mitt hjärta. Ända sen den dagen jag förstog vad kärlek va. Du är kärleken.

Till er som läst det jag skrivit om Lars o min historia. Ni som känner mig. Ni borde kunna läsa mellan raderna.. Ni kan nog se vad jag inte skrivit för att inte såra andra. Ni vet lika väl som jag. Men jag sitter fortfarande o väntar på att jag kan få berätta allt. För allt är ren kärlek!

Jag drömde i natt min värsta mardröm stog mig rakt framför ögonen. Jag såg inte dig. Men dina äckliga ögon skar genom mörkret. Och jag kände lukten av dig på långa vägar. Den lukten som jag kände för många år sen. Som jag försökt förtränga o glömma. Jag fick ingen luft. Jag vart kvävd utan att du ens rörde vid mig.. Dina läppar hånlog, o du berättade att snart så... Paniken vällde i mig. Men jag kunde inte skrika. Som om jag drogs under ytan. Min rädsla för mörker gjorde allt bara värre. Jag vart paralyserad samtidigt som jag slogs för mitt liv. När du va klar, så vart jag lämnad i ett mörker. Där jag fick sitta som din slav. Jag visste varken ut eller in. Jag vill bara att allt försvinner! Kan jag inte få slippa dessa så fruktansvärda mardömmar. Där jag blir antingen mördad eller inlåst om och om igen. Skulle jag få chansen så skulle jag ta ditt liv. Utan att tveka. För det du gjort mig så kommer du en vacker dag få betala för. O sanna mina ord när jag detta säger. Tro dom. Så rädd som jag vart i dessa år kommer du få bli.



/K








Helgen!

Jaha! Helgen som jag så länge väntat på är nu över :/ men fy fan va nöjd jag vart med klädseln till lördags kvällen! Men jag kan helt ärligt säga att min Lars va ändå bäst! Klockren! :P



Älsklingen. :)



Me då jao :P



Bästa Chriisen! :)

<3/Kati

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu