....

Älska det ni har. Ni vet aldrig när det försvinner. Allt är bara ett stort mörker. Vill spola fram tiden men vill inte Lämna Lucas.. Vet att jag aldrig kommer få mitt barn tillbaka hur mycke jag än gnäller och grinar. Det är så overkligt. För mig har det inte hänt. Kan inte äta,sova eller ha tyst kring mig. Vill inte sitta hemma. Men jag vet att jag behöver denna tid till att sörja.. Jag vet att jag kommer igen starkare men utan mitt barn. Man vet inte vad kärlek är innan man fått barn. Finns inhet större..

Hela livet kan tas ifrån en på 1 sekund. Lär er att va lyckliga och uppskatta det ni har.


10:46
29/10-12 <3

<3/K

Lucas <3

27 timmar har gått sedan jag fick lämna mitt hjärta kvar på usö. Jag är så trasig.. Jag fick hålla dig i nästan 6 timmar innan jag fick gå. Jag pussade dina små tår och dina små fingrar. Jag smekte din kind och höll den vackraste i min famn. Jag förstår inte hur jag ska kunna gå vidare.. Jag skulle göra allt för att få dig tillbaka. Jag har aldrig känt sådan smärta som när jag lämnade dig kvar där. Det gör så ont överallt Lucas.. Känns som om tiden står stilla och att jag inte orkar nånting. Mitt mamma hjärta är helt trasigt. Ingen ska behöva gå igenom detta. Ingen ska behöva förlora sitt barn.

Men jag fick föda dig. Jag fick hålla dig. Och jag fick röra dig. Jag älskade dig från första stund och kommer alltid göra. Du är det vackraste jag har! Ge mig styrkan till att gå vidare med dig i mitt hjärta <3

Mamma kommer alltid älska dig. Du fick vingar min älskade ängel <3

Lucas Christer Ryden, mitt änglabarn <3


<3/K

<3 <3

Dags o börja förstå att jag snart ska ha barn.. tänker att det inte ät mig det gäller alla besök hos BM o FL! På torsdag ska blöjor och allt det sista handlas. Och antar att det kommer slå mig då.. jisses :') Rn liten skrytt!

<3/K

Söndag.

Va ingen rolig natt med magsåren om de nu är det. Sammandragningar  o ont. Men det är värd all smärta i världen!
Vecka 30 igår. "bara" 10 veckor kvar! de har gått så fort! Men vi ska vara redo från vecka 32 säger dom.. Så kanske dags och packa bb-väska o herrejisses.. De bara vimlar i huvet och han gör sig påmind med sparkar ;) Liten skrytt..
 
I vecka 19.. Inte lika liten nu längre.
 
 
Vad ska med i bb-väskan? o.O
Måste fixa musik som jag kan hamed på FL oxå.. Tips?
 
<3/K
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu