Ord!

När man har förlorat sitt barn. Fått välja ut kista och begrava det. Så är man evigt dömd med en förbannelse. Man får leva med den förbannelsen resten av sitt liv. Man bli påmind om det man kunde ha haft konstant. Man får välja sina ord noga, för man vill ju inte göra andra upprörda!
 
 
JAG ska behöva akta mig för att tala om MITT barn som DOG!
 
Att tala om ett dött barn är det inte många som klarar av. Men har ni tänkt på det, det är mitt liv! Jag kan inte tala om vilka framsteg han gör, hur många tänder som tittat fram eller om han börjat krypa. Jag kan endast tala om den tid jag fick med honom.. Jag kan berätta exakt hur han såg ut,hur kolsvart hans hår var. Eller hur söta hans små tår var. Jag kan berätta att jag mår skit, att jag är nere i det där jäkla hålet. Och jag kommer helt enkelt inte upp. Jag är hel den dagen jag är hos Lucas. Ni som tror att det är jobbigt för er, tänk då ett steg längre och försök ta en hel dag i mina skor. Jag är så trött på människor som säger till mig att, " så där får du inte säga"
Jo jag får!
Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna se normalt på en bebis igen. Är så trött på folk som tassar runt på tå för att inte göra mig upprörd. Blir jag upprörd så kan jag hantera det själv! Det är inte upp till er att hjälpa mig. För i slutet så är det jag som sitter där själv utan honom. 
Jag hatar dessa " Åhh det är så synd om dig" blickar. Det är inte så jag vill att folk ser mig! Men ändå får jag dom varje dag..
 
Folk tjatar om att jag MÅSTE till kyrkogården, jag måste ingenstans! Jag VET att han är där. Jag vet allt för väl vart min Son är.
Har ni någonsin tänkt så mycke på en och samma sak så ni nästan blir illamående, får huvudvärk och är helt slut? Så är det för mig varje dag. Går inte en minut utan att jag tänker på honom.
 
Jag har börjat förstå ordentligt nu att han inte kommer tillbaka. Det är ingen ide för mig att hålla mina händer om min mage, för han finns inte där. Jag har börjat förstå att mitt barn dog. det har gått 6 månader. Men känns som om jag kom hem från bb för 1 vecka sen. Jag kommer inte längre än så just nu.
Jag är fast.
 
 
</3 / K
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu