Sömnlös..

No sleep no sleep..

jaja.. Va i Örebro idag. har hittat sååå myyyycke som nästa månad ska följa med mig hem! Det kliar brutalt i fingarna... Men målandet är snart klart, sen slänga på tapeterna! Kommer bli kanon!

Har veat ha en cross trainer ett bra tag nu. Satt o kolla genom Linde nytts prylmarknad, och hitta Maddes annons. Kanon! :D Smälla ner den framför tv:n sen är de bara o köra!
Imorgon, eller ja de blir ju egentligen idag. Så börjar dietandet. uscha, men de får gå!
Om jag klarar av de så lägger jag ut före och efter bilder. Men de är ett senare problem..

Jobba hela veckan som kommer. Fejnt! Snart är alla skår i badhuset på bruket skinande rena! Känner mig ganska jätte ful när jag går runt med min lilla blå dammsugare på ryggen.. Och vi ska inte tala om tropiska värmen där inne. Men de är de värt!




<3/K


Läsare!

Har en hel hög med läsare visar de sig =)
Vilka är ni? Har ni en blogg?
Lämna gärna en kommentar så kanske jag får se vilka ni är :)





Onsdag..

Har älskling hemma en sväng innan vi ska iväg och slita båda 2. Ska jobba ett par timmar på bruket, sedan hem med Petra :)
Hade Karolina här på besök igår, va mycke trevligt!
 Nej dags o svira om till arbetskläder o slänga i sig sista kaffet! 
Ha en trevlig Onsdag!

<3/K


tatueringar.. Funderingar.

Vad tänker folk om tatuerade kvinnor/tjejer? Vänner har sagt att "äldre" inte gillar sånt. Men jag har då inte stött på någon som sagt de rakt ut till mig att jag ser ut som en dåre..
Är de så att de tänkandet är "borta" för att så många har tatueringar/piercingar eller andra modifications?
 Menar ju att det börjar ju bli så pass vanligt. Jag har ju endå armar o händer snart fulla av tatueringar, och inga chefer eller liknande har sagt nej till att ge mig jobb på grund av dom. Vissa har kommit fram och avundats mitt mod, att våga visa vem jag är. Mn hobby är ju tatueringar, rita dom eller bara hjälpa andra att hitta sin.
 Skulle jag ta bort mina tatueringar/piercingar så skulle jag bli naken. Visst tar jag bort dom så kommer de ju alltid att synas ett ärr eller liknande. Men de är som att ta av kläderna för mig. De har gett mig konstigt nog, mer självförtroende! Många av mina tatueringar har en betydelse oxå. Syskon barnen,mamma,styrka och min systers namn har jag alltid bärandes med mig. Alltid nära..

Har ni någon "gräns" Gillar ni eller gillar ni inte massa tatueringar?




<3/K


Fredag!

Ska slänga ner ansiktet i smink lådan (ja jag har så mycke smink så de ligger i en stor låda!)
Vänta in hjärtat som slutar 18. Sen vidare till Elène o Håkan. Ha en mys kväll!

Imorgon är det LÖRDAG! Fara upp till Kopparberg och Titta på fina Wanda! Ut o rida lite med Lizette, se om jag o Wanda funkar ihop. Det ska nog gå bra :)
Vill åka och hälsa på Therese o Micke som fått deras lille Kevin. <3

Planer, planer ;) <3

<3/K


<3

Vill ha lördag nu. Vill dra min hand genom din man, vill känns värmen från dig. Ut i skogen och andas frisk luft. Fina Du. <3



Wanda. <3


Hösten

De är väl ookej att va deprimerad ibland? Att inte orka le. Att inte se alla fina jävla färgen hösten drar med sig. Inte för ens lördag. Eller när jag vet, inte för ens då kommer jag ryckas upp ur detta skit som bara rasa över mig igår.


<3

Imorgon, då ska de väljas ut.
Mitt hjärta ler.
 Hela jag ler.
Du och jag vann älskling.
Jag har allt jag någonsin önskat mig.
Jag är din.
 Alltid!



:D :D

Mina drömmar jag haft sen jag va liten KAN gå i uppfyllelse på lördag! Sitter och små ler och är så förväntansfull! Jag hoppas på det bästa! :D
Går runt och har fjärilar i magen och är såå glad.





<3/K


!#¤"#&&/¤¤#!!!

Man hör av sig, man vill umgås,man saknar. Man bjuder till. Tror jag slutar med det nu. Bara för att jag flyttat, så betyder inte de att jag inte vill umgås längre. Men känns som att jag försökt tillräckligt. Orkar inte.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu